MIJN CARRIÈRE
MIJN KENNIS

Professionele vaardigheden

Een gezonde dosis nuchterheid, eenvoud en overzicht stelt mij in staat om de onderstaande vaardigheden & tools op een creatieve en innovatieve wijze met elkaar te verbinden tot een succesvol geheel met als 1 doel: resultaat op een efficiënte wijze, zowel financieel als operationeel.

Algemeen management
Strategie & concept creatie
Digital marketing
E-business & web ontwerp
SEO / SEM
Social media
Traditionele marketing
Database marketing / CRM
Catalogus marketing
Branding & messaging
Technologie & innovatie
Marketing automation
Customer journey
MS Office, Mac & HTML
Nederlands
Engels
Duits
Frans
Spaans

Overige kennis en vaardigheden

  • Ruime ervaring met algemeen management, management van afdelingen, processen en projecten, sales
  • Uitstekende strateeg met ervaring in strategische en conceptuele creatie
  • Uitgebreide ervaring met ontwikkeling en uitvoering van wereldwijde omni-channel strategieën en campagnes
  • Bureau ervaring bewijst dat ik kan werken in complexe, snelle omgevingen zonder in te moeten boeten op multi-tasking en aandacht voor detail
  • Zeer ervaren met het aansturen van meerdere projecten of afdelingen tegelijk; gaf, naast mijn positie als marketing & communicatie manager (7 medewerkers & branch managers in totaal), gedurende een jaar leiding aan de afdeling Customer Service van Skiffy (8 medewerkers). Bij Plieger verantwoordelijk voor 3 afdelingen, te weten product management, marketing & communicatie en e-business (in totaal 11 fte’s)
  • Ruime ervaring met het werken in het buitenland en het samenwerken met meerdere culturen tegelijk (tijdelijk 3 maanden branch manager Skiffy Zuid Afrika, samenwerking met vestigingen en klanten in Oost en West Europa, USA, beurzen in Japan, China, Zuid Afrika en meer)
  • Uitgebreide ervaring met de organisatie en management van diverse klantcontact evenementen, zoals leveranciersdagen, beurzen, golfdagen, concerten, sport evenementen zoals Tour de France 2015 en EK 2016

[pricing_table columns=”1″][plan title=”Geïnteresseerd?” featured=”true” color=”green” button_text=”Neem contact op” button_link=”http://www.e-me-marketing.com/nl/contact” icon=”fa-check-circle” icon_color=”#ffffff” icon_background=”#8bb634″]

Volop bezig…

maar open voor stappen omhoog in de functie als senior manager B2B marketing & communicatiemarketing directeur c.q. general manager. Overigens niet voor freelance projecten of detachering als interim B2B marketing, communicatie of algemeen management.

Ook sta ik open voor uitnodigingen om te spreken over marketing en hoe dit naar een volgend niveau te brengen.  Neem dan gerust contact op!

[/plan][/pricing_table]