Ik ben vrij zeker dat dit uit mijn hoofd komt… Blogs!

Marketing & communicatie benader ik op een zo eenvoudig mogelijke manier. Mijn blogs gaan over alles wat te maken heeft met offline en online marketing & communicatie en vooral de strategische inzet en integratie ervan. Dit kan mijn eigen visie zijn, maar ook mijn mening over wat anderen schrijven.

Door het schrijven van blogs en het lezen van artikelen leer ik van andermans visies en kennis. Tegelijkertijd hoop ik dat hetzelfde gebeurt met anderen die op mijn website of artikelen stuiten. Ga gerust je gang en gebruik mijn artikelen zoals je zelf wilt. Laat wel de eer aan mij!

[recent_posts categories=”Apps,B2B Marketing,Content marketing,E-mail marketing,LinkedIn,Marketing,Marketing strategie,Marketing strategy,Multi-channel,Online marketing,SEO,Social media” show_date=”yes” metadata=”yes” order=”date” orderby=”DESC” excerpt=”200″ limit=”100″ image_width=”200″ image_height=”100″ image_effect=”frame” image_align=”alignleft”]
0
Comments

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.