DUURZAME RESULTATEN

VOOR MINDER DOE IK HET NIET

Mijn definitie van duurzame B2B marketing & change management

De E van Energie en de Me in ‘What’s in it for Me?’ verklaren de gedachte achter E | Me | Marketing, maar zijn ook de drijfveren bij duurzame marketing resultaten door klantgerichte focus.

Wie de woordenboeken erop naslaat komt tot de conclusie dat duurzaam en duurzaamheid breed uitgelegd kan worden. Zeker de laatste jaren worden deze woorden te pas en te onpas gebruikt en misbruikt. De verschillende verklaringen hieronder sluiten aan bij wat ik versta onder duurzaam resultaat.

Duurzaam – Duurzaam (tijdsduur) – van lange duur; van een product: dat lang meegaat. Duurzaam (ontwikkeling) – van een proces: dat permanent kan worden toegepast omdat het de aarde niet uitput; van een product: dat gemaakt wordt met een productiemethode die in deze zin duurzaam is. – Van www.encyclo.nl/lokaal/10846

Duurzaam – Producten en diensten die lang mee gaan en niet te belastend zijn voor het milieu. Hierbij wordt vaak gekeken naar de specificaties van een product en het productproces daarvan. De term wordt met name in bouw steeds meer toegepast. Samenhangen met de term “circulair” en “levensloopbestendig” – Van www.fiberplast.nl/

Mijn definitie, van duurzame marketing & change management – Mensgericht, met focus op een duurzaam financieel resultaat en een toekomstbestendige, duurzame oplossing en relatie. Ik laat graag collega’s, afdelingen en organisaties groeien door ze te inspireren en te helpen om het verschil te maken met behulp van klantgericht denken, samenwerken en opereren – Van www.de-duurzame-marketing-manager.nl 

Duurzame B2B marketing & change management in de praktijk

De Energie van medewerkers, afdelingen en organisaties weer AAN zetten en aan de klant laten zien dat ‘What’s in it for Me?‘ geen fabel is, dat zijn de uitgangspunten in mijn ambitie naar duurzame groei voor het MKB. Dat vraagt om focus, een open vizier en aanpassingsvermogen van alle medewerkers, afdelingen en organisaties. Dat vraagt om ervaring in marketing, communicatie en change management.

Mijn benadering is praktisch, daadkrachtig en doelgericht. Ik schuw de Quick Wins niet, maar zal ook niet nalaten dit te laten varen als het duurzame, langetermijn resultaat daarbij in het geding komt. Ik vraag dan ook om het uiterste van alle medewerkers, afdelingen en organisaties. Hoe jouw collega’s, afdelingen of organisatie hiermee om weten te gaan is de sleutel naar succes, waar ik bij help!

Ik ga jou helpen en deel graag de eerste stappen

naar klantgericht transformeren en groeien

Laat je gegevens achter en ontvang

alvast de eerste inzichten

in een white-paper

white paper duurzaam groeien door klantgerichte transformatie